- RSS

- /

De festivaltickets vliegen je om de oren en dat is dan ook het startsein van een nieuw feestseizoen! Daarom vertellen wij je hoe jij jouw festivaloutfit helemaal on point kunt maken met de leukste accessoires voor de aankomende feestjes en festivals!

Meer lezen

- /

Het festivalseizoen van 2023 staat voor de deur. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het verzamelen van de leukste kledingstukken en accessoires voor jouw festival outfits, vinden wij tenminste! Daarom laten we je in deze blog de leukste festival zonnebrillen voor 2023 zien! 
Meer lezen

- /

Maar liefst 40% van de werkende mensen zit langer dan zes uur achter een scherm....

Meer lezen

- /

Nu de zon zich vrij regelmatig laat zien en we de terrassen weer massaal bestormen,...

Meer lezen

- /

Van een beetje goud houdt iedere vrouw, toch? Daarom stellen we graag de mooiste gouden...

Meer lezen

- /

De eerste zonnestralen zijn weer gespot, de coronamaatregelen zijn van tafel en het is eindelijk weer tijd voor festivals! Bij la lunettes kunnen we niet wachten om in onze mooiste outfit én festival zonnebril te flaneren over het festivalterrein. Wil jij je festival outfit compleet maken met een toffe festival bril? Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet!
Meer lezen

- /

Op zondag 8 mei is het weer hoog tijd om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Dan vieren we namelijk weer moederdag! Wil jij dit jaar eens iets anders geven dan de welbekende bloemen, chocolade of parfum? Geef haar dan een zonnebril met bijpassend brillenkoordje cadeau. Wij delen de leukste combi's met je!

Meer lezen

- /

Nu we allemaal verknocht zijn aan het thuiswerken en het aantal digitale banen steeds groter wordt, is een computerbril een logische aankoop. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van zo'n computerbril? Wat doet hij precies en wat kost hij? Wij vertellen je alles over deze beeldschermbril en geven je vijf redenen om hem te kopen!

Meer lezen

- /

Je hebt er vast al het een en ander over gehoord: de blauw licht filter bril. Volgens velen dé oplossing voor het vele computerwerk dat we tegenwoordig doen. Maar wat is zo'n bril precies, waar is hij goed voor en waar kun je ze goedkoop kopen? Wij vertellen je er alles over!

Meer lezen

- /

De liefde hangt in de lucht! Door al die zonnestralen weten wij wel met welke soort zonnebril jouw collectie uitgebreid moet worden dit festivalseizoen. Met een hartjes zonnebril! Lees hier alles over dit liefdevolle zonnebrillen montuur!

Meer lezen