8 Zonnebrillentrends voor 2021

8 Zonnebrillentrends voor 2021

Of we nu al halverwege het jaar zitten of niet: de trends op het gebied van zonnebrillen moet je ál-tijd bij de hand hebben. Welke brillen zijn hot and happening en welke moet je dus inslaan? Wij zetten de 8 zonnebrillentrends voor 2021 voor je op een rij!

Zonnebrillentrend 1: retro brillen

Van kleine ronde retro zonnebrillen tot opvallende cateye zonnebrillen á la Grace Kelly: de retro trend is helemaal terug van weggeweest! Welke is jouw favoriet?

Zonnebrillentrend 2: rechthoekige zonnebrillen

Dit jaar zien we ze ontzettend veel: rechthoekige zonnebrillen! Ze liggen wat in de lijn van de retro zonnebrillen, want met deze rechthoekige brillen ga je terug in de tijd. Ga je voor een bruine rechthoekige bril of houd je van kleur en is een lichtblauwe rechthoekige zonnebril iets voor jou? 

Zonnebrillentrend: rechthoekige zonnebrillen

Zonnebrillentrend 3: oversized brillen

Groot, groter, grootst! Oversized brillen zijn terug van weggeweest. Of je nu voor een oversized bril met print gaat of een grote luipaard zonnebril, ze zijn hip! 

Zonnebrillentrend 4: zonnebrillen met transparant montuur

Ben je niet zo dol op hele donkere brillen die hard staan in je gezicht? Dat komt goed uit, want zonnebrillen met een transparant montuur zijn nu helemaal trendy! Ga bijvoorbeeld voor een ovale transparante zonnebril of juist voor een hoekige bril met transparant montuur

Zonnebrillentrend 5: cateye brillen

Of je het nu wilt of niet: cateye zonnebrillen zijn nog steeds dé trend wanner het gaat om zonnebrillen. Van cateye brillen met dierenprint tot oranje cateye zonnebrillen: ze zijn er in allerlei soorten en maten. De zwarte cateye bril is en blijft populair, maar voor wie niet zo dol is op dit pittige montuur hebben we een alternatief. De subtiele cateye zonnebril. Voor welke ga jij? 

Zonnebrillentrend: cateye zonnebrillen

Zonnebrillentrend 6: zonnebrillen met dubbele neusbrug

Ze zijn klassiek, maar net even anders: zonnebrillen met een dubbele neusbrug. Voor een zomerse dag is een dierenprint zonnebril met zo'n dubbele neusbrug ideaal. Maar trek je je party outfit aan voor een tof festival? Ga dan voor de retro festivalbril met dubbele neusbrug

Zonnebrillentrend 7: zonnebrillen met grijs montuur

Waar bruine en zwarte zonnebrillen voorheen altijd het podium bestegen, maken ze nu plaats voor grijze zonnebrillen. Van grijze ronde brillen tot zonnebrillen met een grijs cateye montuur: je ziet ze overal! 

Zonnebrillentrend: zonnebrillen met grijs montuur

Zonnebrillentrend 8: zonnebrillen met gekleurde glazen

Of je van nature al van kleur houdt of dol bent op een festival: deze trend is jou op het lijf geschreven! In 2021 zien we namelijk steeds meer zonnebrillen met gekleurde glazen. Denk aan toffe festivalbrillen met een vlindermontuur of brillen met lichtbruine glazen voor een tof, retro effect!