Alles wat je wilt weten over een blauw licht filter bril

Blauw licht filter -

Alles wat je wilt weten over een blauw licht filter bril

Je hebt er vast al het een en ander over gehoord: de blauw licht filter bril. Volgens velen dé oplossing voor het vele computerwerk dat we tegenwoordig doen. Maar wat is zo'n bril precies, waar is hij goed voor en waar kun je ze goedkoop kopen? Wij vertellen je er alles over!

Bril met een blauw licht filter

Een zogenaamde 'blauw licht filter bril' is een bril zonder sterkte, maar met een filter erin. Dit filter zorgt ervoor dat het blauwe licht dat vooral van schermen zoals je mobiele telefoon, laptop of tablet komen dat hij blauw licht neutraliseert. Hierdoor kun je minder vermoeidheid, hoofdpijn en andere klachten ervaren. 

Minder vermoeide ogen met een blue light filter bril

Doordat de blauw licht bril het blauwe licht vanuit schermen filters met speciale glazen, ervaar je de negatieve effecten van dit schermlicht veel minder.  Brillenglazen met een blue light filter weerkaatsen een groot deel van het blauwe licht van een scherm. Met een blauw licht filter kun je dus langer achter een scherm werken zonder dat je veel last van je ogen krijgt. Je ogen ervaren als het ware meer rust. 

Blauw licht filter bril goedkoop kopen

We begrijpen maar al te goed dat een blauw licht filter iets is dat je wilt proberen. Gelukkig zijn er ook goedkope brillen met een blauw licht filter, zodat je niet meteen een groot bedrag hoeft te investeren. Bij la lunettes shop je zo'n beeldschermbril al vanaf 29,95.