De leukste festival zonnebrillen voor 2023!

Festivalbrillen -

De leukste festival zonnebrillen voor 2023!

Het festivalseizoen van 2023 staat voor de deur. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het verzamelen van de leukste kledingstukken en accessoires voor jouw festival outfits, vinden wij tenminste! Daarom laten we je in deze blog de leukste festival zonnebrillen voor 2023 zien! 

Retro festival zonnebrillen

Of je het nu hebt over mode, interieur of accessoires, retro items uit de jaren 70 en 80 zijn terug van weggeweest. Zoals het eigenlijk altijd gaat met trends. Van een grote roze met zilveren cateye bril á la Grease tot Beatles vibes met een ruitvormige of puntige donkerbruine bril (zie beide hieronder). Met een retro festival zonnebril zit jij dit jaar zeker gebakken!

Retro festival zonnebrillen - lalunettes.nl

Holografische festival bril

Ook dit jaar zien we weer veel holografische zonnebrillen terug komen op festivals. In combinatie met flink wat zonnestralen waan jij je helemaal op een andere planeet. Met een zwarte holografische bril of zelfs een bril met roze holografische glazen, je zult niet onopgemerkt blijven tijdens jouw zomers festival! 

Vlinder festival bril

Wil je écht opvallen tijdens het aankomende festivalseizoen? Laat de complimentjes maar komen, want met deze vlinder festival bril sta je zeker weten in het middelpunt van de belangstelling! Deze bril is hip, kleurrijk en super vrolijk! De vlinderbril heeft een kleurverloop, vleugels en mooie subtiele goudkleurige details. Perfect voor een zomers feestje! 

Kortom: of je nu gaat voor een retro, holografisch of vlinder montuur voor jouw festival zonnebril, jouw festival outfit is compleet met een opvallende bril. Ontdek de leukste festival monturen bij la lunettes én vergeet ze niet te combineren met een tof brillenkoord!