Klaar voor de festivals met de leukste hartjes zonnebrillen!

Festivalbrillen -

Klaar voor de festivals met de leukste hartjes zonnebrillen!

De liefde hangt in de lucht! Door al die zonnestralen weten wij wel met welke soort zonnebril jouw collectie uitgebreid moet worden dit festivalseizoen. Met een hartjes zonnebril! Lees hier alles over dit liefdevolle zonnebrillen montuur!

Een hartjes bril: perfect voor festivals!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een hartjes zonnebril is de perfecte aanvulling op jouw festivaloutfit. Hij valt op en zorgt er dus ongetwijfeld voor dat iedereen je aanspreekt! Met zo'n vrolijke festivalzonnebril ben je klaar voor het festivalseizoen. 

Zonnebril met hartjes glazen

Houd je van iets subtiels, maar ben je wel dol op hartjes glazen? Ga dan voor een hartjes zonnebril met zwarte glaZwarte metalen festivalzonnebril met hartjesmontuurzen. Zo ben je wel beschermd tegen de zonnestralen en werkt de bril als een normale zonnebril, maar zie je er wel nét even anders uit door de toffe hartjesvormige glazen. 

Hartjes zonnebrillen kopen?

Wil je een toffe hartjes bril kopen? Bij la lunettes vind je een hele toffe zwarte zonnebril met hartjes glazen. Ideaal voor festivals, maar ook perfect voor een zomerse dag wanneer je helemaal in de wolken bent. Ben je benieuwd naar meer? Bekijk dan al onze zonnebrillen en bijbehorende koordjes!