Met deze festivalbrillen ben jij klaar voor een beestachtige zomer!

Festivalbrillen -

Met deze festivalbrillen ben jij klaar voor een beestachtige zomer!

We kijken allemaal massaal uit naar het festivalseizoen deze zomer. Hoe dan ook: met een drankje in je ene hand en jouw favoriete festivalzonnebril in je andere hand geniet jij deze zomer weer als nooit tevoren. Wij laten je de leukste festivalbrillen zien, waarmee je ongetwijfeld een sterke come-back maakt dit seizoen! 

De dragonfly festivalbril

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: met deze festivalzonnebril vlieg jij over de dansvloer! Dragonfly zonnebrillen zijn het accessoire deze zomer. Waan je in een sprookjeswereld, dans je een uur in de rondte en flaneer! 

De holografische festivalbril

Ga je voor grover geschut? Dan is deze holografische bril het proberen waard. Met deze festivalbril (ook wel caleidoscoopbril genoemd) zie je alles driedubbel en in de meest prachtige kleuren. Durf jij hem aan?

Festivalbrillen met licht gekleurde glazen

Wil je voor het komende seizoen best een zonnebril die een tikkeltje anders is, maar zijn de bovenste twee je iets teveel van het goede? Ga dan voor een subtiele festivalbril met transparante of licht gekleurde glazen. Zo ziet de wereld er net een stukje beter uit (net als jij trouwens!) maar gaat de bril niet met jou aan de haal!

Festivalbrillen met koordjes

Maak jouw festivaloutfit helemaal af met een opvallend brillenkoord! Deze koordjes maken jouw look net even meer bijzonder, maar zijn daarnaast ook enorm praktisch. Je bril kwijt? Dacht het niet! Je laat hem gewoon hangen aan het zonnebrillenkoord. Ben je daarna weer klaar om undercover te gaan en de zon te trotseren? Dan doe je festivalbril gewoon weer op en glinstert jouw koord in de zon!

Bij la lunettes vind je al deze festivalbrillen en nog veel meer! Shop ze online en zorg ervoor dat je niet te missen bent op alle festivals deze (na)zomer! En onthoud bij iedere kledingcrisis voor een festival: less is bore!