Outfit inspiratie voor een dreamy fantasy festival outfit

Festivalbrillen -

Outfit inspiratie voor een dreamy fantasy festival outfit

Festival season is on it's way en wij gaan ervoor zorgen dat jij daar he-le-maal klaar voor bent! In deze blogreeks delen we vijf festival outfit stijlen met je zodat je op en top geïnspireerd aan jouw festival outfit zoektocht kunt beginnen. Beter te vroeg dan te laat. En we beginnen met.. de dreamy fantasy festival outfit!

 

Fantasy, kleur en summer vibes

Houd je van fantasy, kleur en summer vibes? Zoek dan een dromerige festival outfit bij elkaar met pasteltinten zoals lichtroze, lila, beige, lichtblauw en mintgroen. Een goede tip is om een tof kledingitem of accessoire te kiezen, zoals een bijzondere top of gave bril en de kleuren hiervan gebruiken als kleurenpalette. Deze festival stijl is ook heel goed te combineren met denim items. Zorg er wel voor dat je voor een lichte denim kleur gaat, omdat die beter past bij de zachte pasteltinten. 

De perfecte accessoires

Bij een dreamy festivaloutfit denken wij ook aan vlechtjes met bloemen, holografische accessoires maar ook prachtige gezichtsmake-up met glittersteentjes! Als je aan deze stijl denkt, komt er maar één festival in je op: Burning Man! Een outfit als deze vereist wel wat tijd en moeite, maar dan heb je ook wat. Vergeet ook zeker geen bijpassende (zonne)bril, zoals een holografische bril of een bijzondere bril met bijvoorbeeld een vlinder dragonfly montuur. Die maken deze dromerige festivaloutfit helemaal af!

Ingrediënten voor een dreamy fantasy festival outfit

Bij een outfit in deze stijl heb je een aantal toffe items nodig om jouw look helemaal festival proof te maken:

  • Glitter, glitter, glitter!
  • Pastelkleuren
  • Zwierige items zoals een rok of top
  • Haarstijlen met vlechtjes, knotjes, bloemen en/of krullen

 

Enjoy this festival season!