In de spotlights: gouden zonnebrillenkoordjes

Zonnebrillenkoord -

In de spotlights: gouden zonnebrillenkoordjes

Gouden zonnebrillenkoordjes zijn deze zomer niet meer weg te denken! Van koordjes met kraaltjes tot glanzende steentjes: je vindt ze in ontzettend veel soorten en maten. Heb jij al een koordje om jouw nek hangen? Wij zetten vandaag de spotlight op gouden zonnebrillenkoordjes!

Gouden zonnebrillenkoordje combineren

Brillenkoordjes met gouden details zijn perfect in combinatie met een zonnebril met een gouden montuur. Door het goud in het koord te laten terugkomen, is je koordje een echte aanvulling op je bril. Draag je vaak goudkleurige sieraden? Dan is een gouden brillenkoord al helemaal een must!

Brillenkoord in het goud: hip en chique

Een koord met gouden steentjes, gouden bolletjes of kraaltjes is en blijft een chique item. Of je hem nu combineert met een mooie jurk op een zwoele zomeravond voor de laatste zonnestralen of met je favoriete bikini op het strand. Gouden brillenkoordjes zijn hip en chique en daardoor perfect voor jouw zomerse outfit.

Goudkleurig zonnebril koordje kopen?

Ben je op zoek naar toffe goudkleurige zonnebrillen koordjes om te kopen? Bij la lunettes vind je verschillende leuke koordjes om jouw zonnebril op te fleuren. Daarnaast zijn de brillenkoordjes ook nog eens super praktisch: geen bril meer die in je haar vast blijft zitten! Shop de leukste gouden brillenkoordjes hier bij la lunettes!