Over la lunettes


Betaalbare en stijlvolle zonnebrillen die nét even anders zijn

Over la lunettes: dé zonnebrillenwebshop voor millennials!

La lunettes staat voor betaalbare en stijlvolle zonnebrillen die nét even anders zijn en waarmee je je als vrouw kunt uitspreken. Een bril is immers net als een sierraad of tas een accessoire dat je outfit afmaakt.

Met onze basiscollectie die nét even anders is, zorgen we ervoor dat iedere bril anderen doet omkijken. Onze festival collectie zorgt ervoor dat je tijdens een feestje écht de bloemetjes buiten kunt zetten. Deze brillen zijn nog gedurfder en meer uitgesproken. Voor de echte dare devils dus! 

Je maakt jouw zonnebril af met onze bijpassende accessoires, zoals zonnebrillenkoordjes en cases. Door onze snelle levertijden kun je zelfs voor een feestje of festival tijdens het komende weekend indruk maken. En zeg nou zelf: dat willen we toch stiekem allemaal? 

Stap opzij, pionier en flaneer!

Daarom verleiden we jou om nét een stapje opzij te doen, te pionieren en te flaneren, zodat jouw zelfvertrouwen een boost krijgt en je nóg meer geluksmomentjes ervaart. Wees niet bang om eens buiten de gebaande paden te gaan en ga ervoor.

Twee kapiteins aan het roer

Aan het roer van deze zonovergoten webshop staan Laura en Marleen. Twee zon én zonnebril liefhebbers. Met hun marketingachtergrond en voorliefde voor het creëren van toffe content, was een eigen verkoopplatform hét antwoord op de vraag hoe ze hun creativiteit kwijt konden naast hun huidige banen. Het analytische en doordachte karakter van Laura, gecombineerd met het enthousiaste en creatieve oog van Marleen bleken een goede match. Zo ontstond, met hun voorliefde voor Franse merken en namen: la lunettes! 

Forever chasing the sun! 

Laura en Marleen