De mooiste festival brillen

De mooiste festival brillen

De eerste zonnestralen zijn weer gespot, de coronamaatregelen zijn van tafel en het is eindelijk weer tijd voor festivals! Bij la lunettes kunnen we niet wachten om in onze mooiste outfit én festival zonnebril te flaneren over het festivalterrein. Wil jij je festival outfit compleet maken met een toffe festival bril? Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet!

Vlinder festival zonnebril

Zien en gezien worden; festivals zijn er de perfecte plek voor. Met deze bril steel je gegarandeerd de show! Met drie verschillende kleuren glazen, verschillende lagen vleugels én een goudkleurig montuur is deze dragonfly zonnebril perfect voor alle festivals. Hij is opvallend en maakt iedere festival outfit uniek en opvallend! De goudkleurige details geven de zonnebril toch een luxe en stijlvol uiterlijk.

Vlinder festivalbril

Zwarte of roze holografische festival bril

Wil jij de wereld in vele kleuren zien? Dan zijn deze holografische brillen perfect voor jou! Deze brillen geven een festival een 3D-look en laten je alles dubbel zien ín prachtige pastelkleuren. 

Oranje boven: perfect voor jouw Koningsdag outfit

Een van de eerste feestjes en festivals is Koningsdag! Is een oranje outfit niet jouw ding? Trek dan je favoriete festivaloutfit uit de kast en voeg de oranje koningsdag vibes toe met deze oranje cateye zonnebril.

oranje zonnebril

Liefde in de lucht!

Ben jij ook zo gek op festivals? Met deze hartjesvormige zonnebril ben je in de zevende hemel tijdens dit festival seizoen. Een hartjes zonnebril is de perfecte aanvulling op jouw festivaloutfit. Hij valt op en zorgt er ongetwijfeld voor dat iedereen je aanspreekt!

Sexy en classy met een zwarte cateye zonnebril

Ga je voor een sexy look? Dan is deze zwarte cat eye zonnebril perfect! Een cateye zonnebril heeft omhooglopende randen en lijkt hierdoor op de vorm van kattenogen. Afhankelijk van je outfit is de bril classy of juist super sexy. Hoe combineer jij hem?

zwarte cateye zonnebril

Rode lippen festival bril

Lipjes getuit! Met deze toffe bril ben jij op ieder festival niet te missen. Deze bril is super vrolijk, flirty en maakt jouw festival outfit compleet!

rode lippen festival bril

Transparante zonnebrillen

Transparante zonnebrillen zijn terug van weggeweest. Je ziet ze in verschillende soorten en maten, zoals in deze hoekige vorm. Dit model heeft een lichte perzikkleurige ondertoon, waardoor hij ook nog eens heel warm en zomers oogt. Perfect voor het festivalseizoen!

transparante zonnebril

Zonnebrillenkoordjes; de perfecte accessoire voor een festival!

Een zonnebrillenkoordjes mag niet missen tijdens een festival! Met een koordje maakt je outfit en bril nog toffer en het is super handig. Zo hoef je je bril niet in je (toch al volle) tasje te proppen, maar hang je hem gewoon om je nek. Zo blijft je bril een eye catcher zelf als je hem niet draagt. Ga voor kleurige kraaltjes, schelpjes, blauw acryl of een gouden koord met champagne kleurige steentjes!

Zonnebrillen koordjes voor je festival

Wij zijn ontzettend benieuwd met welke bril jij de show gaat stelen!