Dit zijn dé zonnebrillen trends 2024

Dit zijn dé zonnebrillen trends 2024

Modeliefhebbers en trendwatchers opgelet! Het nieuwe jaar is weer begonnen, de dagen beginnen iets langer te worden en een voorzichtig zonnetje laat zich zo nu en dan zien. Oftewel: tijd voor de nieuwste zonnebrillen trends voor 2024!

Zonnebrillen zijn niet alleen een onmisbaar accessoire om je ogen te beschermen tegen UV-stralen, maar ook een statement van stijl en persoonlijkheid. De zonnebrillentrends zijn voortdurend in beweging. Of je nu op zoek bent naar de perfecte eyecatcher voor de zomer of gewoon je collectie wilt uitbreiden, het is altijd leuk om op de hoogte te zijn van de laatste trends. Dus laat je inspireren en ontdek welke zonnebrillen perfect passen bij jouw persoonlijke stijl!

Oversized: go big or go home

Jouw zonnebril mag gezien worden. Oversized zonnebrillen hebben een comeback gemaakt. Met hun grote monturen en brede glazen stralen oversized zonnebrillen een onmiddellijke dosis glamour uit. Ze zijn het perfecte statement accessoire voor die dagen waarop je wilt opvallen en je innerlijke diva wilt omarmen. Celebrities over de hele wereld omarmen deze trend, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom - de oversized zonnebril voegt een vleugje mysterie toe aan elke look. 

Klaar om jouw zonnebril te upgraden, kies dan voor deze grote luipaard zonnebril.

Cat-eye zonnebrillen

Cat-eye zonnebrillen zijn zonder twijfel een tijdloze en elegante keuze. Geïnspireerd door de verfijnde stijl uit de jaren '50 en '60, hebben deze zonnebrillen een kenmerkende vorm die doet denken aan de sierlijke lijnen van een kattenoog. Wat deze zonnebrillen extra aantrekkelijk maakt, is hun veelzijdigheid. Cat-eye zonnebrillen voegen moeiteloos een vleugje charme toe aan zowel casual als formele outfits. Of je nu op weg bent naar kantoor, een brunchdate of een avondje uit, cat-eye zonnebrillen tillen je stijl naar een hoger niveau. 

Onze favoriet is onze subtiele cat-eye zonnebril. Dit model staat iedereen fantastisch.

Rode monturen

2024 is het jaar van rode zonnebrillen en dan niet alleen grote varianten. We zien allerlei verschillende modellen maar met een kleurrijke twist. Enthousiast? Neem een kijkje bij dit bordeauxrode model. 

Ronde glazen

Ook ronde glazen behoren tot de zonnebrillentrends van 2024 voor dames. Geïnspireerd door retro-invloeden, stralen deze zonnebrillen een tijdloze flair uit die zowel stijlvol als speels is.

Een van de kenmerken van ronde monturen is hun zachtere, meer toegankelijke look. Ze omarmen de vorm van het gezicht en voegen een vleugje vriendelijkheid toe aan je uitstraling. Dit maakt ronde zonnebrillen bij uitstek geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen en nonchalante look. Shop de mooiste ronde zonnebrillen.

Speelse monturen

In 2024 mag je uitpakken met speelse monturen. Denk aan hexagonale zonnebrillen of brillen met een grappig montuur. Deze brillen zijn perfect voor vrouwen die willen uitpakken en niet bang zijn om op te vallen. Bekijk bijvoorbeeld deze ruitvormige bril

 

Genoeg trends om in 2024 mee uit te pakken en er is voor iedereen wat wils! Kortom: wij kunnen niet wachten tot het nieuwe zonnebrillen seizoen.