Deze zonnebrillentrends voor 2022 mag je NIET missen!

Deze zonnebrillentrends voor 2022 mag je NIET missen!

Nu de zon zich vrij regelmatig laat zien en we de terrassen weer massaal bestormen, kan een rijtje van zonnebrillentrends voor 2022 natuurlijk niet missen. De trends op het gebied van zonnebrillen voor dit jaar lopen best uiteen. Kijk je mee?

Zonnebrillentrend: rechthoekige zonnebrillen

We gaan, net als veel trends, terug naar de jaren 90! Want ook toen zag je de rechthoekige zonnebrillen veel binnen het straatbeeld. Ze zijn stoer en vallen zeker op. Deze rechthoekige zonnebril a.k.a. flatscreen sunglasses of Matrix 2.0, zijn langwerpig en smal, maar niet dun. Je ziet in 2022 veel bruine rechthoekige zonnebrillen, maar ook lichtblauwe rechthoekige zonnebrillen of in andere pasteltinten. 

Zonnebrillentrend: de subtiele cateye zonnebril

De cateye zonnebril is al jaren favoriet bij velen. Toch is het hele puntige montuur niet altijd even populair, waardoor we steeds meer subtiele cateye zonnebrillen zien. Brillen waarbij het montuur iets zachter en ronder is, waardoor hij veel beter past bij verschillende gezichtsvormen. 

subtiele cateye zonnebril

Zonnebrillentrend: hoekige zonnebrillen

Wanneer je rechthoekig en cateye combineert kom je bij de volgende trend: hoekige zonnebrillen. We zien steeds meer zonnebrillen met een hexagon montuur. Een bril die door het bijzondere montuur zeker opvalt. 

Zonnebrillentrend: opvallende festivalzonnebrillen

Met een bomvolle festival agenda is het niet gek dat opvallende festivalzonnebrillen dit rijtje met zonnebrillentrends afsluiten. Dit jaar gaan we all in, wat betekent dat je op festivals echt mag uitpakken met bijzondere zonnebrillen. Denk aan een zonnebril met een hartjes montuur of een vlinder festival zonnebril

vlinder festival zonnebril

Nu jij op de hoogte bent van de vier grootste zonnebrillentrends voor 2022 is het tijd om de leukste voor jou uit te zoeken. Welke brillentrend past het beste bij jou? En hoe ga je hem stylen? In onze webshop vind je verschillende zonnebrillen en brillenkoordjes waarmee je zeker weten on point bent dit seizoen!