Deze mode-items maken jouw festivaloutfit compleet deze zomer!

Deze mode-items maken jouw festivaloutfit compleet deze zomer!

De festivaltickets vliegen je om de oren en dat is dan ook het startsein van een nieuw feestseizoen! Daarom vertellen wij je hoe jij jouw festivaloutfit helemaal on point kunt maken met de leukste accessoires voor de aankomende feestjes en festivals!

Glittersteentjes voor op je gezicht

First things first: een toffe opvallende outfit waar je je helemaal goed in voelt. Wij zijn dol op een fel kleurtje (as you can see), maar ook items met pailetten of een toffe print zijn favoriet. Om je festivaloutfit af te maken zijn glittersteentjes voor op je gezicht perfect! Ze geven je outfit net even dat beetje extra! Wil je het subtiel houden? Ga dan voor een aantal losse glittersteentjes. Wil je meer uitpakken? Dan is een glittersteentjes set voor op je gezicht perfect!

Festivalzonnebrillen

Ondanks dat het Nederlandse zomerweer wel eens te wensen over laat, duimen we voor een heerlijke zonnige dag. En daar hoort uiteraard een toffe festival zonnebril bij! Van rode lippen brillen tot brillen met een hartjes montuur of zelfs een vlinderzonnebril, je kunt helemaal uitpakken dit festival seizoen! 

Brillenkoordjes voor festivals

Maak je outfit compleet met een zonnebrillenkoord. Naast het feit dat ze er super leuk uitzien, zijn ze ook nog eens enorm handig. Want met het wissende weer is het ideaal om je bril op en af te zetten en tussendoor te laten hangen aan je festival brillenkoord

De leukste tasjes

Je festivaloutfit is niet compleet zonder een bijpassende tas. Want de lippenstift en tissues voor de dixies zijn toch wel onmisbaar. Voor 2024 hebben we een aantal hele toffe trends gespot. Pak bijvoorbeeld uit met een tas bezaaid met schelpen, een tas met doorschijnende materialen of ga voor de Barbielook met een kleine roze tas. 

Kortom, met een festivalbril, bijpassend brillenkoordje én glittersteentjes voor op je gezicht ben je compleet voor het aankomende festivalseizoen! Shop de leukste items online uit de festivalcollectie bij lalunettes.nl