5x de mooiste gouden zonnebrillen

Zonnebrillen -

5x de mooiste gouden zonnebrillen

Van een beetje goud houdt iedere vrouw, toch? Daarom stellen we graag de mooiste gouden zonnebrillen aan je voor. Brillen met subtiele, of juist opvallende goudkleurige details. 

#1: Clubmaster gouden zonnebril

De Clubmaster zonnebril heeft naast gouden details ook een fijne print. Deze perfecte, 'gouden' combinatie maakt hem chique en uniek. De zonnebril heeft onder de glazen gouden details, net als bij de neusbrug.  

#2: Retro en ronde gouden zonnebril

Ben jij niet vies van een beetje retro? Kies dan voor de ronde retro zonnebril met een goudkleurig montuur! Deze zonnebril is perfect voor de aankomende festivals en dus dient daarom heel goed als festivalzonnebril!

#3: Cateye gouden zonnebril

Vind je een combinatie tussen een cateye montuur en gouden details het leukst? Dan is de cateye metalen zonnebril de beste keuze! Dit montuur heeft iets weg van een pilotenbril, maar met de goudkleurige details en de cateye hoeken is hij juist ontzettend chique en bijzonder! 

#4: Puntige gouden zonnebril

Wil jij op een festival écht opvallen? Dan is deze puntige retro gouden zonnebril perfect! Het metalen montuur heeft mooie gouden details die goed passen bij de bruine glazen. 

#5: Ruitvormige gouden zonnebril

Ben je helemaal klaar met die standaard ronde zonnebrillen? Ga dan voor een ruiten gouden zonnebril! Deze bril heeft lichtbruine glazen en gouden details bij de pootjes. Dit maakt hem heel speels en toch luxe!

Ga jij voor goud? Of ben je toch nieuwsgierig naar alle andere zonnebrillen en koordjes? Ontdek ze in onze webshop!