Zó combineer je een brillenkoord met verschillende zonnebrillen!

Zonnebrillenkoord -

Zó combineer je een brillenkoord met verschillende zonnebrillen!

Van brillenkoordjes met gekleurde kraaltjes tot goud- of zilverkleurige koordjes: je hebt ze in alle soorten en maten. Maar hoe combineer je zo'n brillenkoord met een zonnebril? Wij delen een aantal toffe looks met je ter inspiratie!

Bruine zonnebril in combinatie met een brillenkoord met gekleurde kraaltjes

Bruine zonnebril met brillenkoord met gekleurde kraaltjes

Houd je van kleur en printjes? Ga dan voor een brillenkoord met gekleurde kraaltjes en combineer hem met een toffe bruine zonnebril met subtiel cateye montuur. Deze zonnebril is door het kleurverschil van licht- en donkerbruin een opvallende bril en past perfect bij de vrolijke eyecatching kraaltjes. 

Ronde zonnebril met geprint montuur en goudkleurig brillenkoord

Ronde zonnebril met print en goudkleurig brillenkoord

Ga jij voor goud? Combineer dan dit brillenkoordje met goudkleurige steentjes met onze all time favourite: de ronde zonnebril met geprint montuur! De gouden details in beide producten passen perfect bij elkaar en zorgen ervoor dat je er net iets meer glamorous uitziet! Durf jij deze combi aan?

Zwarte cateye zonnebril met zilveren brillenkoord

Zwarte cateye zonnebril met zilveren brillenkoord

Dág diva! Ben jij dol op zilver? Combineer dit koordje met zilverkleurige bolletjes dan met een van onze toffe zwarte cateye zonnebrillen. Hiermee val je zeker weten op, maar door de subtiele kleuren blijf je altijd classy. 

Basic zwarte zonnebril met baby blauw acryl koordje

Basic zwarte zonnebril met baby blauw koordje

Houd je van opvallen, maar tóch niet teveel? Dan is deze combi perfect! Draag ons baby blauwe acryl zonnebrillenkoord in combinatie met de subtiele zwarte cateye bril. Door dit duo te combineren met een simpele outfit, zoals een witte blouse of jurk, is het grove brillenkoord super zomers en draagbaar!

Shop brillenkoordjes bij la lunettes

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door onze combinaties, maar wil je toch nog verder kijken naar de perfecte combi voor jou? Ontdek ons hele assortiment zonnebrillen en brillenkoordjes en kies jouw favoriet!