De leukste brillentrend voor 2021: zonnebrillenkoordjes!

Zonnebrillenkoord -

De leukste brillentrend voor 2021: zonnebrillenkoordjes!

Van een bril die blijft haken in je haar tot eentje die je steeds maar kwijtraakt: de frustraties rondom zonnebrillen zijn real. Een van de manieren om deze ongemakken te trotseren is de trend van deze zomer: zonnebrillenkoordjes! Wij vertellen je alles over deze praktische en vooral leuke brillenkoorden!

Zonnebrillenkoordjes zijn er in allerlei soorten

Van zonnebrillenkoordjes met kralen tot gouden brillenkoorden: ze zijn er in alle soorten en maten. Dat maakt deze trend juist zo leuk. Denk aan de volgende soorten:

  • Zonnebrillenkoordjes met kralen
  • Gouden of zilveren zonnebrillenkoordjes
  • Brillenkoordjes van gekleurd touw
  • Acryl zonnebrillenkoordjes
  • Zonnebrillenkoordjes met bedeltjes

Zonnebrillenkoordjes combineren: zo doe je dat

Of je nu houdt van een basic bril met een subtiel brillenkoord of juist wilt uitpakken met een opvallend koord voor je zonnebril: het kan allemaal. Met een brillenkoord maak je van jouw zonnebril een echt mode item. Denk bijvoorbeeld aan een pastelkleurig brillenkoord in combinatie met een perzikkleurige zonnebril of ga juist voor een subtiel gouden zonnebrillenkoord en draag hem met een zwarte cateye zonnebril!

Zonnebril met koord: perfect voor festivals

Naast het feit dat een brillenkoord jouw zonnebril een boost geeft, is hij ook nog eens praktisch. Hij zorgt ervoor dat je je bril niet meer kwijtraakt (je draagt het koord immers om je nek). Daarnaast heb je geen last meer van brillen die in je haar blijven haken. Tenslotte heb je je zonnebril altijd bij de hand (of eigenlijk om de hals). Ideaal voor een festival of concert in de buitenlucht!

Is dit het begin van de zoektocht naar jouw perfecte zonnebrillenkoord? Bij la lunettes vind je super toffe brillenkoordjes en bijbehorende zonnebrillen.